تریپ آنلاین-استانبول همواره به عنوان یکی از پرطرفدارترین شهرهای جهان در بین گردشگران به شمار می رود. اما علاوه بر جاذبه های گردشگری این شهر و همچنین مراکز خرید جذاب آن ، شهری مناسب برای کسانی است که اهل عکاسی هستند. در اینجا قصد داریم به معرفی مکان هایی که برای عکاسی مناسب هستند بپردازیم:
کاخ دولما باغچه
اگر اهل عکاسی از بناهای زیبای تاریخی هستید ، کاخ دولما باغچه به عنوان مهم ترین بنای تاریخ معماری عثمانی قطعا برای شما جذاب خواهد بود. معماری زیبای این کاخ در کنار دکوراسیون لوکس ، آن را به یکی از بهترین لوکیشن های عکاسی در استانبول تبدیل کرده است. میتوانید در بخشهای مختلف از جمله «اتاق سرخ» ، «تالار آبی» ، «تالار صورتی» و دیگر بخش های کاخ عکاسی کنید. همچنین محوطه بیرون کاخ هم با باغچه های زیبایش گزینه مناسبی برای عکاسی محسوب می شود. ساعت بازدید از این کاخ از ۹ صبح تا ۱۷ عصر می باشد.
نحوه دسترسی به کاخ دولما باغچه
نحوه دسترسی به کاخ دولما باغچه از سه مکان پر تردد به شرح زیر است:
مسیر اول: از میدان تکسیم به کاخ دولما باغچه
ساده ترین راه برای رسیدن به کاخ از میدان تکسیم، پیاده روی حدود ۱۰ دقیقه ای تا ایستگاه تراموای “فیندیکلی، دانشگاه معمار سینان” است. در این ایستگاه، سوار خط تراموای T1 شوید و ۳ ایستگاه تا ایستگاه کاباتاش بروید. پس از ۴ دقیقه پیاده روی از ایستگاه کاباتاش، به کاخ دولما باغچه خواهید رسید.
مسیر دوم: از کادیکوی به به کاخ دولما باغچه
از اسکله ی کشتی کادیکوی، سوار کشتی شده و به بشیکتاش بروید. از بشیکتاش، با ۹ دقیقه پیاده روی به کاخ دولما باغچه خواهید رسید.
مسیر سوم: از سلطان احمد به کاخ دولما باغچه
تراموای T1 را سوار شوید و ۷ ایستگاه را تا ایستگاه کاباتاش طی کنید. از ایستگاه کاباتاش، با ۴ دقیقه پیاده روی به کاخ دولما باغچه خواهید رسید .
مسجد ایاصوفیه
این مسجد یکی از مهم ترین نمادهای شهر است. فرقی نمی کند در روز از این جاذبه دیدنی عکاسی کنید یا شب، چرا که با نورپردازی خود در ساعات تاریکی نیز خوش می درخشد. برای ثبت عکس های بهتر، سعی کنید آب نمای بیرون مسجد را هم در قاب عکستان قرار دهید. عکاسی از درون این مسجد کاملاً مجاز است؛عکاسی در ساعات اقامه نماز در این مسجد ممنوع است.
آدرس مسجد ایاصوفیه : محله سلطان احمد، میدان ایاصوفیه
آب انبار باسیلیکا
این آب انبار بسیار بزرگ در میان مردم ترکیه به “یره باتان سیسترن” معروف است. دلیل اینکه این آب انبار باسیلیکا نام گذاری شده این است که در زبان رومی باسیلیکا به معنای کلیسای کاتولیک بوده و این بنا در گذشته یک کلیسای بسیار بزرگ بوده است و مردم از آن زمان آن را به این نام می شناسند.
ستون های سنگ مرمر این بنا، سر ستون های مدوسا، معماری بینظیر و فضای اسرارآمیز این مکان، هر کسی را به سمت خود جذب می کند.
آدرس : استانبول، منطقه فاتح، محله علمدار، خیابان یرباتان ۱/۳
میتوانید به چند روش مختلف از میدان تقسیم به این آب انبار بروید. اگر اهل پیاده رویهای طولانی مدت و لذت بردن از مسیر هستید می توانید بعد از حدود ۵۰ دقیقه پیاده روی کردن به آب انبار باسیلیکا برسید.
روش دیگر استفاده از اتوبوس است. می توانید در ایستگاه میدان تقسیم سوار اتوبوس شده و بعد از حدود ۲۳ دقیقه در ایستگاه سلطان احمد پیاده شده و به آب انبار باسیلیکا بروید.
روش دیگر نیز استفاده از تاکسی است که ممکن است هزینه آن بیشتر از اتوبوس باشد، اما مسافتی که خواهید داشت بسیار کم بوده و در مدت زمان بسیار کم یعنی حدود ۶ تا ۱۰ دقیقه به آنجا خواهید رسید.
مسجد سلطان احمد
معمار این مجموعه از سنگ های مرمر برای کف حیاط استفاده کرده است. محراب بزرگ این مسجد نیز با طراحی بسیار زیبای خود از جنس مرمر ساخته شده است.
اطراف حیاط توسط دیوار و ایوان هایی پوشیده شده است و گنبدهایی نیز اطراف آن ساخته شده است. یک فواره بزرگ در وسط این حیاط ساخته شده است که در گذشته از آن برای وضو گرفتن استفاده می شد. تنها مسجدی که در استانبول ۶ مناره دارد مسجد آبی یا مسجد سلطان احمد است.
آدرس : بخش اروپایی استانبول، منطقه فاتح، محله سلطان احمد، خیابان آت میدانی، پلاک ۷۰
بازار بزرگ استانبول
ترکیبی از ادویه ها و میوه جات در کنار جلوه ای از ظرافت فرشهای موجود در این بازار و هزاران تصویر چشم نواز دیگر این مکان را به یکی از بهترین لوکیشن های عکاسی در استانبول تبدیل کرده اند. از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۹ می توانید به این بازار سر بزنید.
از میدان تکسیم با خط F1 فونیکولور به ایستگاه کاباتاش بروید. سپس با خط تراموای T1 در ایستگاه بایزید- بازار بزرگ (کاپالیچارشی) پیاده شوید.
از بلوار آتاترک : وارد بلوار اسکی آنکارا شوید و با خط ۱۲۲ H تا ایستگاه متروی لونت بروید. با خط متروی M2 تا ایستگاه وزنکیلر بروید. سپس تا بازار بزرگ پیاده بروید.
برج گالاتا
برج گالاتا، یکی از نمادهای مشهور و قدیمی شهر استانبول است. این برج هفتصد سال پیش بنا شده و از قدیمی ترین برج ها در جهان محسوب میشود. در زمان ساخت آن، برج گالاتا بلند ترین ساختمان در استانبول بوده است و امروزه به عنوان یکی از مکان های دیدنی معروف در این شهر شناخته می شود. عکاسی در این مکان تصویری از تمام محله های استانبول را برای شما خواهد داشت. ساعت بازدید از این برج از ساعت ۹ صبح الی ۲۰:۳۰ می باشد.
برج گالاتا در محلهٔ گالاتا واقع شده و فاصله زیادی تا پل معروف گالاتا و ساحل کاراکوی ندارد. به دلیل کمبود پارکینگ در اطراف برج، استفاده از خودرو شخصی توصیه نمیشود. بهتر است برای دسترسی به برج، از ایستگاه مترو خط یک که در نزدیکی میدان تکسیم و محله سلطان احمد قرار دارد، استفاده کنید. سپس از ایستگاه کاراکوی پیاده شده و با ۵ تا ۱۰ دقیقه پیاده روی به برج برسید. همچنین میتوانید از قایق هایی که از منطقه کادیکوی به کاراکوی سفر می کنند، برای رسیدن به این مکان استفاده کنید.
کافه صورتی استانبول
تم صورتی این کافه در کنار گل هایی که برای تزئین دکوراسیون و در ورودی این کافه استفاده شده و فضای دنج آن، موقعیت مناسبی را برای عکاسی برایتان فراهم می کند.
این کافه در کنار بازار سرپوشیده استانبول و برج گالاتا در خیابان استقلال است، در آرناووت کوی و منطقه بشیکتاش قرار دارد.
در پایان امیدواریم عکس هایتان همواره یادآور خاطرات شیرین این سفر برایتان باشد.