رستوران زیر دریایی ایتا یکی از بهترین رستوران های مالدیو می باشد که در هتل کنراد هیلتون رانگالی در جنوب جزیره ی آری آتول واقع شده است.
این رستوران که ۵ متر پایین تر از سطح دریا قرار گرفته چشم اندازی وسیع و زیبا را از دریا به نمایش می گذارد. رستوران ایتا به عنوان بزرگترین رستوران زیردریا شناخته نیز می شود.
نام این رستوران در زبان محلی به معنای مادر مروارید می باشد. برای صرف غذا در رستوران دریایی ایتا باید از یک سرس پله های مارپیچ عبور کرده تا به دورن آب بروید.
در منوی این رستوران با کیفیت ترین غذاهای دریایی و اروپایی به همراه انواع دسرها دیده می شود.
رستوران ایتا از فولاد سخت به همراه گنبد اکریلیک شفاف ساخته شده است که منظره ای زیبا از باغ های مرجانی و عبور ماهی ها را ارائه می دهد. این رستوران که مساحت آن ۱۰۵ متر مربع است دارای محیطی گرم و صمیمی می باشد.
رستوران زیر دریایی ایتا اولین رستوران شیشه ای زیر دریایی که تا کنون برنده ی سه جایزه ی جهانی به عنوان یکی از رستوران های لوکس در جهان شده است.